Iklan

Gambar Pilihan

Gambar Pilihan
9

Isnin, 18 Februari 2008

JENISSS LELAKI

Aries (21 March - 20 April)
Orangnya: Anak Mak!mamat smart.intelligent,( boleh la...)
Tips utk memikat: Bagus utk minah2 tudung(NO OFFENCE) but it's true.. Jejaka Aries suka wanita yg sopan, tata-tertib..sebab nak bwk tunjuk mak..so, kenalah bwk balikk yg baguihhh punyaaa..!

WARNING: Jika anda betul2 rasa si jejaka aries ni adalah pilihan yg tepat, pilihlahhh!Kalu tak,jgnlah main2 kan hatinya. Hati yg dah luka sukar nak dibaiki...mcm moto yg rosakkk, makan bulan di workshop baru ok..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Leo (24 July - 23 August)
Orangnya: penyanyang, warm hearted, tidak kedekut bila mahu berkongsi kesenangan & kemewahan dgn org tercayangg. Jejaka Leo nie seorang yg ambitious, self-centered tapi tak EGO.(kadang2 jerrr..ego)n pandai berkata2..
Tips utk memikat: sebagai pompuan,haruslah menunjukkan kewanitaan yg lembuttttttt. kena tau mcm mana nak hargai dan menilai setiap ciri dan kualiti yg ada pada jejaka Leo nihh.

WARNING: JGN..saya ulangi..JGN bercakap @ memuji lelaki lain di depan dia.Mereka ni tak suka dibanding2kan dgn org lain.mereka tue sensitif! sikit2 x boleh, nanti merajukk, balikk bgtau makk!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Virgo (24 Aug - 23 Sept)
Orangnya: pemalu,tak pandai mengawal emosi, ceng'eng.Suka mencari perhatian dr pompuan.
Tips utk memikat: Lelaki Virgo suka pd yg pendiam,tak kecohh,simple, sofisticated, jgn byk cakap...(cerewet pulakk si virgo nie..)
so, kenalah pandai menyerlahkan kewanitaan, gaya yg manis, manja dan bersabarrrr..(virgo..kuat metajukkk!)

WARNING: Bila g datingg, jgn pakai yg ter "over welming"... virgo nie gatalll..(chicky duck) kalau dia over gatal, kasi jer flyingg kick!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Libra (24 Sept - 23 Oktober)
Orang nya: cerewet, posessive, takes things lightly when comes to quarrel tapi jujur dlm segala hal.Suka buat keputusan `last minute`. Seringkala kontrol diri depan perempuan.
Tips utk memikat: Senang aje.. Libra suka perempuan yg ceria, happy go
lucky..SO be urself...k..

WARNING: So bila nak date.. makai lah make-up yg sederhana.. tapi jgn lupa cover-up pimple j! ika ada.. a big turn off for Libra pasal diorang ingat diorang nie semua hensemmmm....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Scorpio (24 Oktober - 23 November)
Orang nya: action serius, mudah cemburu, mood swing..
Tips utk memikat: Sentiasa menghargai nya.. nak bergayut di talifon
berjam-jam pun takpe! janji dgn dia, kerana Scorpio ini macam Libra juga, posessive. Tak suka berkongsi perempuan nya dgn org lain.

WARNING: Buat pilihan yg betol bila mahu memikat scorpio, kerana bila dah terjerat! susah nak escape dari scorpio...(jgn kata aku tak kasi warning...!)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cancer (22 Jun - 23 Julai)
! Orang nya: Segak, Step kaya, bermurah hati, suka menunjuk-nunju k dengan kemewahan.. tetapi mereka adalah sebalik nya..(berhati-hati ya)
Tips utk memikat: Jgn pulak anda pun nak step kaya... nanti habis duit
dikebas.
WARNING: TOLONG Jgn terpedaya dgn kata manis nyer.. first first manis,
kalau dah lama jadi masam.. kadang kadang jadi basi...heheheh.. .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sagitarius (23 November - 21 December)
Orang nya: Fu.. yoh.. siapa dpt memang untung...Sagitarius org nya happy aje.. suka (bergembira tepok tangan sama2.. la la la..) bawa partner jalan2.. sort of adventurous
Tips utk memikat: Sentiasa ada kan plan bila nak keluar...tengok wayangg ke? camping k! e ? anything asalkan x membosankann!

WARNING: Jgn "u plan laaaa.. i plan lah"..'confirm tak ada plan'.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Capricon (22 December - 20 Januari)
Orang Nya: Egoistic, ada batu duduk di atas itu! kepala, pendek kata
Capricon seorg yg sukar nak meluah kan perasaannya. Jarang sekali anda akan mendengar dia melafazkan 'cinta' pada anda!
Tips utk memikat: COOL aje sis..nak tekel mereka bukan mudah..jgn give in selalu..ajar sikit..mereka jual mahal..kita jual lagi mahal.$$$$..

WARNING: Macam layang2 putus tali..jual mahal..mahal jugak sis..jgn maha l sampai terputus tali.. melepas lah kau nanti...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aquarius (21 Januari - 19 Februari)
Orang Nya: Pijak semut tak mati..(mcm sapo aaaa....) .Suka yg
cantik d! an menarik perhatian.
Tips utk memikat: Kacang aje.. sentiasa berpakaian cantik, glamer.. comfirm dia sentiasa nak berkepit aje dgn u...x nak lepassss!

WARNING: Aquarius ni cepat bosann ngan org..so, sebelum dia berniat nak tinggalkan kita..baikkk kita blah dulu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pisces (20 Februari - 20 Mac)
Orang Nya: Segak, bergaya, ngada-ngada, choosy..Mudah perasan.
Tips utk memikat: Senyum sikit kat dia,mesti dia akan ingat sampai bila2.

WARNING: Mungkin bakal jadi playboya!! ahakkssss Upgrade your email with 1000's of cool animationsahakkssss... Upgrade your email with 1000's of cool animations
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Taurus (21 April - 21 Mei)
Orang nya: Mencabar. garang seperti singa, takut seperti tikus. Mereka
tidak te! tap dgn pendirian sendiri.Suka Bantu org lain.
Tips utk memikat: Low profile sikit, mereka suka sesuatu yg mencabar, let him find out the real you...

WARNING: Kadang-kadang diorang suka buat kelakar seorang seorang... kesian takde orang lain layan...so, kita layannnnlahhh...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gemini (22 Mei - 21 Jun)
Orang nya: Mudah Gemok! egoistic, tak suka kalah. Kalau ada debate, jgn harap anda nak menang.. dalam apa2 persoalan jua mereka ada aje alasan nya. .
Tips utk memikat: Sabar aje lah.. be patient. Sebagai perempuan, mengalah lah sikit.. lambat laun hati nya akan lembut jugak.. Lelaki Gemini nie suka pada perempuan yg lembut, hatinya akan lembut jua.

WARNING! : Jgn bersikap terlalu kasar dgn nya..kalau dah tak tahan dgn
mereka.. blah aje jgn banyak cakap.. mereka panas baran. Tak guna bertengkar anda tak akan menang punya pasal diorang nak menang jer.....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

haaaaaa....amacam guys???

** NI SUME UNTUK GUIDELINE JE, KALO BETUL KENA NGAN DIRI SENDIRI, YG BAIK TU KEKALKANLAH. MANA YANG BURUK2 TU, CUBA2 LAH UBAH YE. JGN PERCAYA SANGAT. NAMA LAGI RAMALAN.

Tiada ulasan:

Iklan

IPMart Online Shopping
Belian dalam RM

Jom Borak


Free chat widget @ ShoutMix

Kerana Agama...

Kerana Agama...
Imam Nawawi