Iklan

Gambar Pilihan

Gambar Pilihan
9

Selasa, 29 April 2008

Cakar Harimau oleh Ustazah Siti Nor Bahyah Mahamood


ADVERTORIAL
Sinopsis

Buku ini disasarkan kepada remaja, bakal pengantin, serta suami isteri baru dan juga yang telah lama berumahtangga. Selain dari membawa senario cinta dari perspektif Islam buku ini menjadi panduan bagaimana menjadi isteri dan suami mithali. Bagi remaja buku ini amat bermanafaat untuk memahami persiapan sebelum melangsungkan perkahwinan. Topik terhangat ialah teknik "Cakar Harimau" dan "Urutan Labah-Labah" yang popular di samping pelbagai tips, petua, doa-doa yang boleh diamalkan dalam kehidupan rumahtangga seharian.

Kalau dengar ceramah atau CD tentu sukar nak catat doa-doa atau ayat-ayat al-Quran yang diberikan, bukan? Tapi kini semuanya dicetak dengan jelas di dalam buku ini.

Teknik Cakar Harimau (Preview)
Apabila berada di kamar tidur, suami isteri hendaklah saling faham-memahami, bekerjasama dan bertoleransi untuk memenuhi tuntutan naluri masing-masing. Biasanya suami memerlukan layanan mesra dan ungkapan manis dari si isteri. Dalam bergurau senda dan menimbulkan suasana mesra teknik "Cakar Harimau" terbukti mampu meningkatkan lagi keintiman hubungan bersama. Teknik ini dilakukan dalam 7 langkah mudah dan diterangkan secara berperingkat berserta ilustrasi di dalam Bab Enam buku ini.

Antara topik menarik di dalam:

1 ulasan:

Cerita Melayu berkata...

Sebuah buku yang padat dengan tips serta panduan. Mesti beli bagi yang sudah berumah tangga atau pun ingin mendirikan rumah tangga.

---WAJIB---

Iklan

IPMart Online Shopping
Belian dalam RM

Jom Borak


Free chat widget @ ShoutMix

Kerana Agama...

Kerana Agama...
Imam Nawawi