Iklan

Gambar Pilihan

Gambar Pilihan
9

Selasa, 22 April 2008

Projek Tingkatkan Ekonomi Sendiri: Rahsia Sistem Merekrut MLM

Penting! Maklumat yang bakal anda baca ini mampu menjadikan anda seorang usahawan MLM yang handal!

Adakah Anda Mempunyai Satu Sistem MLM Yang Terbukti Berkesan? Adakah Anda Menuruti Sistem Tersebut Sepenuhnya?

Atau...

Anda, Upline Anda dan Seluruh Kumpulan MLM Anda Masih Tercari-cari Satu Formula, Sistem Rahsia Kejayaan MLM Yang Hanya Diketahui Di Kalangan Jutawan-Jutawan MLM Seperti
Tom "Big Al" Schreiter!

Anda Bertuah Hari Ini!
Kerana Tom "Big Al" Schreiter Sendiri Akan Mendedahkan Rahsia Dalaman MLM Beliau...


KLIK DI SINI

Apa Yang Akan Saya Dapat?

Baiklah, anda mungkin tertanya-tanya apakah isi kandungan "Rahsia Sistem Merekrut MLM".

Lebih tepat lagi, apakah manfaat dan faedah yang anda akan dapat daripada buku ini?

Tanpa membuang masa, lihatlah apa yang terkandung di dalam buku ini.
 • Bagaimana caranya untuk menggunakan 20 minit masa anda untuk mencapai apa yang kebanyakan usahawan MLM capai dalam masa seminggu. Anda dapat menggunakan masa dengan lebih efektif untuk memperkembangkan perniagaan anda dengan cara ini (mukasurat 11).
 • Prospek anda akan memberi perhatian penuh apabila mendengar pembentangan peluang perniagaan anda, tidak kiralah sekiranya mereka adalah daripada kalangan rakan anda, keluarga anda ataupun orang yang anda tidak kenali. Anda akan dapat menggunakan kaedah 2 lawan 1 yang sangat berkesan ini. (mukasurat 13).
 • Mengapa anda tidak perlukan pengiklanan di akhbar, jualan dari rumah ke rumah, surat menyurat, risalah-risalah iklan dan segala cara pengiklanan yang selalu digunakan oleh kebanyakan pengedar. Anda akan tahu bagaimana sistem yang akan anda pelajari mampu menggantikan semua cara pengiklanan ini (mukasurat 21).
 • Bagaimana menggunakan cerita untuk menerangkan 10,000 fakta. Anda akan dapat tahu cara menerangkan cerita yang relevan untuk membuka minda prospek dan melihat peluang yang ada ingin bentangkan (mukasurat 27).
 • Apakah 2 soalan ajaib yang dapat menentukan jika anda bertemu dengan prospek atau orang yang tidak berminat (mukasurat 33).
 • Bagaimana cara untuk menjadikan pasangan anda percaya dengan perniagaan MLM anda. Anda akan tahu bagaimana ianya amat mudah dilakukan dengan merealisasikan matlamat perniagaan MLM anda (mukasurat 39).
 • Bagaimana anda dapat memeterai penjualan anda sebelum anda membuka mulut untuk membuat pembentangan peluang perniagaan (mukasurat 41).
 • Apakah aktiviti harian yang tidak mempunyai manfaat kepada perniagaan anda. Anda dapat tahu mengapa ianya boleh melenyapkan seluruh kumpulan MLM yang anda telah bina (mukasurat 44).
 • Bagaimana menaja pemilik perniagaan lain yang selalu anda kunjungi dengan menggunakan kaedah bertukar barangan. Anda akan tahu bahawa wang yang anda selalu gunakan di premis perniagaan mereka sebenarnya boleh dijadikan modal untuk memperkembangkan perniagaan MLM anda (mukasurat 50).
 • Apa yang pengedar baru perlukan untuk memulakan perniagaan MLM ini. Anda dapat tahu bahawa dengan mengisi borang pengedar sahaja tidak akan mencukupi untuk membina perniagaan anda (mukasurat 54).
 • Mengapa perniagaan pengedar tajaan anda seakan-akan tidak berkembang. Anda akan tahu satu perkataan penting yang tidak patut dilupakan oleh setiap usahawan MLM. Ianya ialah k _ _ _ t _ _ _ (mukasurat 59).
 • Apakah yang dikatakan sindrom ladang tenusu. Anda bukan sahaja dapat membaca satu kisah menarik, tetapi anda juga akan dapat tahu mengapa cerita ini amat penting untuk memajukan perniagaan anda (mukasurat 69).
 • Bagaimana kisah seorang lelaki yang hilang dana persaraan beliau dapat memulihkan kembali situasi kewangan beliau. Anda boleh jadikan cerita ini sebagai panduan dan juga bahan untuk merekrut ahli baru (mukasurat 77).
 • Apakah kisah disebalik ladang strawberi. Anda akan terkejut sekiranya cerita ini dapat menerangkan dengan mudahnya konsep perniagaan yang anda jalankan ini (mukasurat 80).
 • Apakah langkah-langkah yang perlu anda ambil untuk membuat pembentangan merekrut dengan efektif. Anda akan pelajari 5 langkah tersebut (mukasurat 88).
 • dan banyak lagi...

Percuma!

Dapatkan 2 hadiah istimewa ini dari kami...

(1) Bab Pertama ebook "Rahsia Sistem Merekrut MLM"...

(2) Repot Hangat bertajuk "Anda Sudah Silap!"...Download laporan PERCUMA mengenai "Internet Scam"
Download laporan PERCUMA mengenai "Produk Apa Untuk Dijual"
Tiada ulasan:

Iklan

IPMart Online Shopping
Belian dalam RM

Jom Borak


Free chat widget @ ShoutMix

Kerana Agama...

Kerana Agama...
Imam Nawawi