Iklan

Gambar Pilihan

Gambar Pilihan
9

Rabu, 1 Julai 2009

Karenah Perempuan Nak Ber’couple

Artikel dari justkhai.com

Tertarik bila terbaca satu blog ni. Blog dari perempuan untuk perempuan. Tapi boleh menjadi pembacaan dan penambahan ilmu yang amat berguna untuk bagi seorang lelaki untuk mengenali siapa perempuan yang sebenarnya. Korang yang lelaki tu baca senyap-senyap sudah. Jeling-jeling pun takpe jangan sampai kantoi korang baca semua perkara pasal perempuan tu kan. Biar mereka dengan dunia mereka. Tapi blog apa yer? Ok Khai paste dulu la antara point-point yang menarik mengenai seorang perempuan.


10 Sebab kenapa perempuan sibuk nak ber’couple


1. Takut orang kata dia perempuan tak laku
2. Dia nak ada orang bela dia
3. Dia rasa perlu ada lelaki utk jaga dia
4. Nak apa saja sume dia boleh dapat. Mana taknya, gunung emas pun
kononnya boleh dibagi.
5. Saja nak merasa ape tu rasa cinta
6. Rasa selamat bila ada boyfriend
7. Rasa diri dia cantik dan perlu ada orang yg suka dia
8. Perlu test n tgk lelaki mcm mana yg sesuai sebelum ke alam
perkahwinan
9. Malu semua ada boyfriend, dia aje tak ada.
10. Nafsu tak dapat dikawal


10 Sebab kenapa perempuan sanggup curang!


1. Nak revenge boyfriend dia buat hal dengan girl lain, padahal cemburu
buta.
2. Nafsu tak cukup satu lelaki. Nafsu biawak ke?
3. Terasa diri sgt cantik dan patut ada lebih dari seorang boyfriend
4. Nak cuba dulu semua lelaki dan tgk mana yang sesuai
5. Sebenarnya dia tak suka sgt @ terpaksa dgn boyfriend yg ada
6. Tak cukup dgn apa yang diberi oleh boyfriend yg ada. dikongkong
oleh boyfriend yg ada.
7. Jumpa dan jatuh cinta dgn new boy yg sangatttt hensem dan
memikat
8. Boyfriend ‘lugu’ @ sengal sangat @ senang ditipu. bukan dia tau pun
kalau pasang lain
9. Memang tiba-tiba rasa meluat dan benci teramat sgt dgn boyfriend
yg ada.
10. Nak jadi lebih kaya dari sekarang. More boyfriend, more money!


Dan ini lebih menarik, di mana semua point tu memang ada dalam kepala Khai. Exactly same! Sebab Khai dulu pun pernah ter’couple dengan perempuan yang hipokrit soal tudung ni. Pergi kelas pakai tudung. Bila keluar shoping or dating, jangan cakap tudung, spender pun entah pakai ke entah tidak. Siapa la tu ye?


10 Sebab kenapa perempuan bertudung


1. Sebab dia memang beriman dan ikut suruhan-Nya , lillahita’aala.
2. Sebab dia ikut mak dia, family dia sume pakai tudung.
3. Sebab dia takut masyarakat / orang kampung kutuk dia
4. Sebab dia rambut dia tak cantik.so tudung sebagai pelindungnya?
bila dah rebonding,boleh tanggal balik = p
5. Dia tak reti sikat rambut.tudung sebagai fesyen.
6. Dia malas nak sikat rambut, so pakai aje la tudung. So kesah ape
sama rambut.
7. Dia anggap tudung mencantikkan penampilan dia.
8. dah pegi haji beb..kena pakai ‘tudung’ sket..nnti org mengata kita
pulak.
9. Peraturan bekerja kena pakai tudung.ala.. sabtu ahad x apa kalau x
pakai.
10. Menunjuk la sket. sbb dia cantik dan dikagumi ramai.


Heh! Atau mungkin banyak kutu? Hehehe. Ramai perempuan sekarang anggap tudung ni macam fashion je kan? Tak pun bila rasa nak kahwin dengan artis yang alim-alim dan botak, baru nak bertudung. Siapa la tu kan? Dapat mimpi konon. Yappodaaa!!!


Hehehe.. menarik point-point tu kan? Sure ramai la pembaca Justkhai yang perempuan ni makan dalam. Berdarah-darah hati. Kejap lagi sure hantuk kepala 10 kali kat dinding bila mengenangkan 10 point yang ada kat atas tu. Apapun kalau nak nengok lagi entri-entri menarik dari seorang perempuan untuk perempuan, boleh la usya blog http://galfrenzzz.blogspot.com. Interesting sebab tak banyak blog melayu macam ni lagi.


Yang kat bawah ni khai tambah sendiri.. Tapi ni bahasa laser skit ikut bahasa kawan2 lelaki Khai. Kasar sesangat. Pandai-pandai la korang tapis yer? hehehe.


10 Sebab kenapa perempuan tak cukup satu lelaki


1. Nafsu perempuan lebih dari lelaki. 9 perempuan 1 lelaki kan? betul?
2. Tak puas. Paham2 la yer.
3. Nak rasa kelainan setiap barang lelaki.
4. Citarasa tinggi. Bajet hot! Ptuih!!
5. Tiada rasa malu pada kemaluan. Takde maruah kot?
6. Bangga ada pakwe ramai.
7. Tak pernah fikir akibat ramai pakwe. Kepala enjoy je. Kene bomoh or
simbah asid tahu la.
8. Itu perkara wajib bagi perempuan. Malu la takde pakwe yang ramai.
Kate hot!
9. Senang dan payah nak sangap. Tambang dibayar makan ditanggung.
10. Mana-mana pergi pun ada pakwe. So rasa selamat dan kat
mana-mana aje boleh layan nafsu seks yang meronta2.

Tiada ulasan:

Iklan

IPMart Online Shopping
Belian dalam RM

Jom Borak


Free chat widget @ ShoutMix

Kerana Agama...

Kerana Agama...
Imam Nawawi